הסוד שהופך את ענקיות הטכנולוגיה ליעילות כל כך
"תהיתם פעם איך ענקיות טכנולוגיה מנהלות יותר מ-200 מיליון משתמשים, עם פחות מאלף עובדים? עם ענקיות טכנולוגיה שמובילות את העולם, נראה שאנחנו יכולים ללמוד הרבה מהאופן שבו הן כל כך יעילות", אומר עידו הורביץ, מייסד ומנכ"ל Tuqqi.
עידו אומר שחברות צריכות למצוא את פלטפורמות הליבה והפלטפורמות המקצועיות שלהן, שהן שני סוגים שונים של טכנולוגיות שנועדו לשפר את אופן הפעולה של העובדים.
כלים מקצועיים הם מה שרוב בעלי העסקים התרגלו להשתמש בהם במהלך העשורים האחרונים. הם נועדו לשמש עובדים בודדים או צוותים קטנים כדי לשפר את היעילות של משימה ספציפית. מצד שני, פלטפורמות ליבה הן פתרון All-in-One שנועד לשמש חברה שלמה כדי לשפר משמעותית את האופן שבו עובדים פועלים, משתפים פעולה ומבצעים כצוות אחד לקראת מטרה משותפת.
פלטפורמות רשת ליבה מאפשרות למנהלים לתקשר ביעילות עם העובדים, לנהל את ההתקדמות של משימות יומיומיות ויעדים ארוכי טווח, להביא דוחות עסקיים, לאבטח מסמכים, לעקוב אחר העובדים ועוד הרבה יותר - הכל תחת קורת גג אחת. "בכל ענקית טכנולוגיה תמצא פלטפורמת ליבה", מסביר עידו.
לאחר זיהוי סוגי הפלטפורמות השונות, הצעד הבא לקראת עתיד העבודה הוא לבחון מקרוב את נהלי העבודה שלך, לרשום אותם ולוודא שכולם יתקיימו בתוך פלטפורמת הליבה. דוגמאות לנוהלי עבודה הם ניהול משימות, פרויקטים מתמשכים, פרויקטים חד-פעמיים, CRM ושיתוף ידע. מדי יום, אנו מסייעים לארגונים ברחבי העולם לזהות נהלים אלו ולבנות אותם לתוך Tuqqi. "בענקיות הטכנולוגיה תמיד תראה אנשי מקצוע העוסקים בזיהוי ואוטומציה של נהלי עבודה בכל יום", אומר עידו.
הצעד השלישי שהעלה עידו הוא הצורך של חברות לבחור צ׳מפיון שיוביל את ניהול השינוי הזה בארגון. עידו אומר לחברות: "אל תפחדו לאמץ טכנולוגיות חדשות. וודאו שהעובדים שלכם מבינים שאימוץ טכנולוגיה הוא בלתי נמנע ונחשב כחלק מהעבודה שלהם".
גורם המפתח האחרון הוא לשנות את הלך הרוח שלכם, אומר עידו. עסקים צריכים "לדחוף ידע לעובדים, ולא לבקש מהם למשוך." ארגונים עתידיים חייבים לעבור מ"לא ידעת, אתה עובד גרוע" ל"הנה מה שאתה צריך כדי להישאר פרודוקטיבי."
חברות צריכות לאמץ את עתיד העבודה על ידי בניית פלטפורמת הליבה שלהן. פלטפורמת הליבה שלך היא הלב הפועם של הארגון. על ידי הפעלת נהלי עבודה יומיומיים, המיושמים על ידי הצ׳מפיון, כל ארגון יתחיל לדחוף במקום למשוך, בדיוק כמו שעושות ענקיות הטכנולוגיה", אומר עידו.